Jól halad a nagyvenyimi szociális szolgáltató tömb építése

2018.10.11. 13:00

Már állnak a falak Venyimen

A 156 millió forintos beruházás az önkormányzat szociális tevékenységének – jelenleg családsegítés és gyermekjólét – ad majd óriási lendületet.

Horváth László

A távlati tervekben még bővítik a tevékenységet, például az idősek nappali ellátásával. Ehhez is kiváló központ lesz a készülő épület. Pár hete még csak gödröket és felvonulási területet láthattak a nézelődők. Az alapozási munkák után a falak emelkedtek. Vargáné Kaiser Katalint, Nagyvenyim polgármesterét kérdeztük a tervekről.

– A sarkalatos mérföldköveink szerint szeretnénk a tél beállta előtt bezárni az épületet, hogy az időjárás ne lassítsa a haladást. Június elejére terveztük a befejezést. Remélhetőleg tartjuk a programot – vázolta röviden a beruházás végét Vargáné Kaiser Katalin.

A múlt héten már a koszorút zsaluzták a szakemberek a nagyvenyimi szociális szolgáltató tömb épületén Fotó: Horváth László

Az önkormányzati fejlesztésekkel kapcsolatban megtudtuk még, hogy felújítják a Nagyvenyimhez tartozó mélykúti orvosi rendelőt is. Korábban életveszélyessé minősített épület a renoválása után a két részre osztott helyiségben tágasabb, a mai kornak megfelelő létesítményként fogadhatja majd a betegeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!