Kultúrházak éjszakája

2018.01.28. 13:00

Több száz helyszínen lesznek programok a Kultúrházak Éjszakáján

Idén február 4. és 6. között rendezik meg a kultúrházak éjszakáját.

duol.hu

Budapest, 2017. december 14. Liao Hunghua, a Hszü Pejhung Mûvészeti Bizottság fõtitkára (b) és Hoppál Péter, az Emberi Erõforrások Minisztériumának kultúráért felelõs államtitkára a Kultúrák és generációk: A kínai és a magyar modern mûvészet megalapítói és örökösei címû kiállítás megnyitóján az Országos Széchényi Könyvtárban 2017. december 14-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Fotó: Kovács Tamás

Egy hét múlva ismét a művelődési házaké lesz a főszerep országszerte. A február 2. és 4. között immár tizenkettedik alkalommal megvalósuló Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat az ország számos művelődési házának részvételével zajlik majd, akik a www. kulturhazak.hu oldalon, az esemény hivatalos weboldalán folyamatosan regisztrálják programjaikat, de már most is lehet látni, hogy az idei évben is több száz helyszínen ezernél több programmal várják az érdeklődőket ezen a hét végén.

A rendezvénysorozat fővédnöke Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, védnöke Novák Péter zenész, színész, rendező, aki a tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is igent mondott a felkérésre. A Kultúrházak éjjel-nappal fő támogatója idén is az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!