Dunaújváros

2012.05.17. 05:25

Sport és hangszer: jó barát

Dunaújváros - Két napon át fontos döntések színhelye lehet két városi helyszín. Sport-, és hangszerválasztó víkend.

Dunaújvárosi Hírlap

A közeledő olimpiára való tekintettel (is) minden szülőnek érdemes körültekintően sportágat választania. Ugyanis, a sport pénzt hozhat, ám ha befektetést választana a család, akkor inkább a legális szerencsejátékokat ajánlanánk...

A sport nevel, gondoz és közösséget ad, szóval érdemes heti egy-két órát szánni rá: hátha lesz a gyermekből valami. Ha nem, akkor sincs nagy vész, legalább tett valamicskét az egészségéért, és napjainkban ez sem kevés. A lényeg, hogy az előttünk álló pénteken  és szombaton gyermekünk szinte minden, a városban űzhető sportág rejtelmeibe beleszagolhat, az immáron harmadik alkalommal jelentkező sportágválasztó keretében.

Pénteken reggel kilenckor indul a felettébb tömeges bemutatkozás a Fabó Éva Sportuszodában és a Vasvári Pál Általános Iskolában. A kóstolást másnap, szombaton szintén ezen a két helyen családilag ismételhetjük. Hajrá!

Fontos! Ezúttal a rendezők hangszerbörzét is tartanak, azaz gyermekünk hangszert is választhat magának. A helyszín a fentiekkel megegyezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!