Dunaújváros

2012.07.16. 20:46

Olvasónk írja: A nyugdíjas lenne az oka?

Dunaújváros - Felháborítónak tartja olvasónk a nyugdíjasokat a menetrendváltozás miatt ért szóbeli inzultust.

Temesi Hilda

Nyugdíjas társai nevében is visszautasítja az idős, autóbuszon utazó embereket ért írásbeli inzultust olvasónk, Antal Györgyné.

Az Alba Volán menetrendváltozásáról szóló cikkünkhöz érkezett internetes hozzászólásokra reagált olvasónk. Mint említette, több hozzászóló úgy állította be a helyzetet, mintha a buszra váró, ingyen utazó nyugdíjasok lennének a közlekedés közellenségei: az ő „potyautasságuk és türelmetlenségük” miatt romlik tovább a helyi autóbuszközlekedés színvonala.

Ezt olvasónk idős utastársai nevében is visszautasítja, és felháborítónak tartja! Felhívja a figyelmet arra, hogy a nyugdíjasok többsége a temetőbe jár autóbusszal, sokszor kényszerűen több átszállással. Egyszerűen azért, mert gyalog nem képes megtenni a hosszú utat, autóra, taxira pedig nem telik nekik. Ám sokan vállalják inkább a gyaloglást, mint ő is, a nagy távolság ellenére, a számukra rossz menetrend és a jegyköltségek miatt.

– Nem hinném, hogy a nyugdíjasok között több lenne a türelmetlen, tolakodó, ingerült ember, mint más korcsoportokban! – jelenti ki olvasónk, hozzátéve, tapasztalatai szerint inkább az idősekkel bánnak türelmetlenül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!