Dunaújváros

2015.12.18. 20:09

Két dunaújvárosi nyertes a Mozaikkereső játékon

Dunaújváros - Rendkívüli mennyiségű, 33 ezer szelvény érkezett őszi mozaikkereső játékunkra. Két nyertes a Dunaújvárosi Hírlap olvasótáborából került ki.

DH-információ

Múlt héten gazdára talált a Pannon Lapok Társasága Mozaikkereső játékának fődíja, egy Renult Clio személygépkocsi, amelyet egy zalaegerszegi Zalai Hírlap olvasónk, Horváth Tiborné nyert meg. A mesés fődíj mellett sok-sok értékes ajándékért „szálltak harcba” a beküldők, mint például wellness-hétvége, vásárlási utalvány, házimozi rendszer, játékkonzol, vagy éppenséggel videokamera. Nem csoda tehát, hogy rengetegen játszottak velünk és összesen csaknem 33 ezer szelvény érkezett vissza hozzánk. Nem kellett többet tenni, mint összegyűjteni a tíz különböző mozaikdarabot, és felragasztva visszaküldeni.

Szerencsére Fortuna a zalai vidékeken élők mellett a dunaújvárosiakat is kegyeibe fogadta, ugyanis az értékes nyeremények közül kettőt lapunk egy-egy hűséges olvasójának adhattunk át. Molnár Jánosné egy X-BOX360 játékkonzollal gazdagodott, míg Jákli Imre egy értékes LG házimozirendszert vihetett haza. A Dunaújvárosi Hírlap lapigazgató főszerkesztője, Várkonyi Zsolt tegnap ünnepélyes keretek között adta át nyerteseinknek az ajándékokat, akik ha nem is tudtak betonbiztos tanácsot adni arra, hogy mi a titka a sikernek, azért a hatékony gyűjtögetésre vonatkozóan adtak néhány ötletet.

Értékes ajándékok kerülnek nyerteseink karácsonyfái alá - Jákli Imre (balról) egy házimozirendszert, míg Molnár Jánosné, akit fia, Balázs kísért el az átadásra, egy X-BOX360 játékkonzolt vehetett át a Dunaújvárosi hírlap főszerkesztőjétől, Várkonyi Zsolttól
Fotó: Zsedrovits Enikő

A Zalai Hírlap zalaegerszegi olvasója, Horváth Tiborné nyerte meg kiadónk, a PLT év végi mozaikkereső játékának fődíját, egy új autót, amelyet tegnap adtunk át a boldog tulajdonosnak.

A Pannon Lapok Társasága napilapjainak olvasói közül évről évre rengetegen csatlakoznak a mozaikkereső játékhoz, amelynek zárásaként - sorsolást követően - értékes ajándékokkal lepjük meg a szerencsés nyerteseket. Az idei őszi játékunkon mintegy 33 ezren vettek részt, s közülük Horváth Tibornénak kedvezett leginkább a szerencse, ő vehette át a fődíjat, egy magas felszereltségű Renault Clio Grandtour személyautót. A mozaikkereső sorozat főnyereménye amúgy nem először került Zala megyébe.

- Nagyon boldog vagyok, óriási meglepetés volt a hír, eleinte nem is hittem el, hogy én nyertem. Előfizetője vagyok a Zalai Hírlapnak legalább 30 éve, minden alkalommal részt veszünk a játékon, de a szerencse most először kedvezett nekünk. Gyönyörű az autó, ez egy nagyon szép ajándék a családnak - fogalmazott a nyertes az átadáson, amelyet tegnap rendeztünk a szombathelyi márkakereskedésben. Előbb Horváth A. Attila, a Zalai Hírlap szerkesztőségi vezetője, digitális főszerkesztője gratulált és továbbra is a lap olvasására buzdította a nyertest, majd Bogdán György hirdetési igazgató mondott köszönetet a játékban való részvételért Horváth Tibornénak, valamint az autót biztosító partnernek, Baumgartner Tibornak.

Az átadáson elhangzott: a PLT lapjai amellett, hogy naponta értékes és érdekes információkat, olvasnivalót kínálnak, gyakran szereznek örömet nyereményjátékokkal is az olvasóknak.

Mint ahogy végtelen örömmel fogadta Molnár Jánosné, a Dunaújvárosi Hírlap előfizetője, hogy ezúttal őrá mosolygott a szerencse: egy X-BOX360 játékkonzolt nyert.

- Sosem nyertem semmit, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Három unokám is van, akiknek azt hiszem ez egy nagyon szép ajándék a fa alá. Megérte, hogy szorgalmasan gyűjtögettem, vágtam a mozaikokat. Továbbra is figyelni fogom a Dunaújvárosi Hírlap nyereményjátékait.

Hasonló örömmel fogadta a dunaújvárosi Jákli Imre a hírt, amikor megtudta, hogy egy LG házimozi rendszerrel lett gazdagabb.

- Kollégáimmal közösen gyűjtögettük a darabokat, most viszont kicsit tanácstalanok vagyunk, hol is lenne a legjobb helye a nyereményünknek. Fontolgatjuk, hogy felajánljuk egy olyan közintézménynek, ahol jó hasznát vehetik a készüléknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!