Dunaújváros

2015.01.20. 17:10

Kineziológus beszél a mozgásterápiáról

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Egészségfejlesztési Iroda Mozgásterápia címmel ingyenes kineziológiai előadást szervez csütörtökön 13 órától a Szent Pantaleon Kórház auditóriumába.

Gallai Péter

Az előadó Gál Attila kineziológus szakértő és vizsgáztató, fülakupunktúrás addiktológus, valamint alternatív mozgás és masszázsterapeuta lesz.

Az előadáson többek között arról lesz szó, hogy a modern, XXI. századi világban egyre inkább háttérbe szorul a mozgás jelentősége. Sok gyermek ül délelőtt az iskolában, délután az íróasztal mögött, a számítógép előtt.

Gál Attila kineziológus szakértő tartja az előadást. Fotó: amatőr

Többek között az alábbi kérdésekre, valamint felvetésekre kapnak majd választ a szakembertől a megjelenő érdeklődők. Milyen hatása van a mozgásnak agyunk működésére? Milyen alternatívák vannak arra, hogy mozogjunk? Mi a kineziológia, azon belül a pedagógiai kineziológia? Miként tudjuk az olvasás-, az írás- és figyelemzavarokat korrigálni?

A témák felölelik a komplementer módszerek alkalmazását a mozgásterápiákban, illetve a képességfejlesztésben.

A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak a dunaújvárosi kórház auditóriumában csütörtökön 13 órakor kezdődő összejövetelre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!