Dunaújváros

2016.05.20. 19:07

A leghitelesebb jelölt

Dunaújváros – Sajtótájékoztatót tartott pénteken Pintér Attila, az MSZP dunaújvárosi elnöke és Selyem József, a párt 4-es választókörzetben induló képviselőjelöltje az Erkel kert előtt.

Gallai Péter

Pintér azzal kezdte, június 5-én az itt élők 2014 óta először nyilváníthatnak véleményt körzetükről, a város vezetéséről és az országról is. – Az emberek nem csak elégedetlenek, hanem dühösek, nem is kicsit. Ugyanis a választók nem szeretik, ha egy politikai párt ostobának nézi őket. Történetesen a dunaújvárosi városvezetés ezt csinálja, hiszen közpénzből szervezi a Fidesz jelöltjének a kampányát, ami kiveri a biztosítékot. Nem azt mondom, hogy a körzetben lévő problémákat nem kell orvosolni, csak ezek nem tegnapiak – mondta Pintér, aki számonkérte a beígért óriási beruházásokat. Ezzel szemben a Dunaferr komoly létszámleépítést tervez. Szerinte a jelöltek közül Selyem József a legalkalmasabb és leghitelesebb ember a posztra, aki harminc éve a körzetben él.Selyem József hiányolta a jelöltek közötti nyilvános vitát, amelyet jelen állás szerint a Fidesz vezetése és jelöltje nem mer felvállalni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!