Dunaújváros

2015.04.17. 13:09

Családtervezéstől a gyermeknevelésig

Dunaújváros - A lelkes szervezőcsapatnak köszönhetően városunk idén is csatlakozik a Születés Hete országos programsorozathoz.

Szabó Szabolcs

A Születés hete programsorozat nyitó eseményeként Szakmai napra invitálják az érdeklődőket a Szent Pantaleon Kórház auditóriumába április 24-én, pénteken reggel 9 órától. Idén tavasszal tizenharmadik alkalommal jelentkezik a Születés Hete Fesztivál országos szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozat. A szervezők országosan több helyszínen többszáz rendezvénnyel várják érdeklődőket. Egy lelkes csapatnak köszönhetően Dunaújváros is immár ötödik alkalommal csatlakozott az országos fesztiválhoz.

Dr. Bazsa Sándor, a kórház szülészeti nőgyógyászati osztályának vezetője is előadást tert az intézmény szakmai napján Fotó: DH-archiv

A dunaújvárosi Szülés Hete programsorozat a kórház szakmai napjával indul. Ezen a résztvevők többek között megismerkedhetnek a kórház szülészeti nőgyógyászati osztályának munkájával, valamint a szülészeti szakterület változásaival. A Születés Hete április 27-én, folytatódik és egészen április 30-ig számos a szüléssel, születéssel, gyermekvállalással és neveléssel kapcsolatos előadással, bemutatóval várja az érdeklődőket. A Mamamérföld Duna-parti batyus séta pedig április 30-án, csütörtökön reggel 9 órakor indul majd Lidl áruház parkolójától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!