Dunaújváros

2014.12.29. 18:15

Bakai Borbála aranydiplomája

Dunaújváros - Fél évszázaddal ezelőtt vehette át orvosi diplomáját dr. Bakai Borbála. Gratulálunk neki!

Pekarek János

Aranydiplomás orvosokat köszöntöttünk december 23-i lapunk első oldalán. Olyan gyógyítókat, akik ötven évvel ezelőtt vehették át diplomájukat egyetemükön.

A névsorból azonban sajnálatos módon kimaradt egy méltán közismert és elismert ember (nem a mi hibánkból), aki ugyancsak fél évszázaddal korábban diplomázott.

Dr. Bakai Borbála

Dr. Bakai Borbála orvos a Szegedi Orvostudományi Egyetemen 1964. szeptember 26-án vette át oklevelét. Ötven éven át kifejtett értékes szakmai tevékenységét elismerjük. Ennek bizonyságául állítottuk ki ezt az Aranyoklevelet, melyet a Szegedi Tudományegyetem pecsétjével és aláírásunkkal hitelesítettünk szól a díszoklevél.

Dr. Bakai Borbála huszonkét éven át volt a dunaújvárosi Közegészségügyi és Járványügyi Állomás vezetője: 1974-től 1996-ig. Sokan emlékszünk még rá. Az 1994-ben nyugdíjba ment orvos asszony még két évig dolgozott vezetőként a ma Népegészségügyi Szakigazgatási Szervnek nevezett intézménynél. Közmegelégedésre. Munkatársai és mindenki, aki kapcsolatba került vele, elismeréssel gondol vissza rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!