Dunaújváros

2012.06.20. 18:46

Jobbik: a közbiztonság az itt élőknek kiemelt kérdés

Dunaújváros - Sajtótájékoztatót tartott szerda este a Technikum városrészben a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

Gallai Péter

A hetes körzetben az időközi választáson  induló jobbikos jelölt, Csóka Bernát  mellett Pintér Tamás, a párt helyi vezetője, és  Egyed Zsolt országgyűlési képviselő   vett részt a kampányeseményen. 
Pintér Tamás szerint  a körzetben élők egyik  legnagyobb problémája a közbiztonság kérdése, aminek javítása Csóka megválasztása esetén  fontos feladatuk lesz. Egyed Zsolt  miskolciként azt mondta, mindkét város hasonló gondokkal bajlódik: - Sajnos észak-keleten előrehaladottabb állapotban vagyunk a közbiztonság rossz helyzetét tekintve, de  itt sem túl rózsás a kép. A belügyminiszter korábban azt ígérte, két hét alatt rend lesz az országban, ezzel szemben csak rosszabb lett.
A képviselő  szerint sarkalatos kérdés a cigányság helyzete, társadalmi és mentális állapota. Azonban, hangsúlyozta, a Jobbik nem cigányellenes: - A nemzeti alapelvek szerint mindenkinek helye van az országban, aki el tudja fogadni a normákat. Ám aki nem, viselje következményeit. Kormányra kerülésünk esetén a bűnözőknek nem lesz maradásuk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!