A DH EGYPERCESE

2017.12.31. 07:30

Irány az edzőterem! Nehéz évnek nézek elébe

Nem vagyok híve az újévi fogadalmaknak, de a makacsul rakódó, egyre terebélyesebbre duzzadó zsírpárnák a derekam körül arra sarkalltak, hogy felesküdjek: januárban masszív fogyókúra, testmozgás, egészséges táplálkozás lesz a napi rutin.

KOVÁCS ANITA

Amióta ezt kiagyaltam, mintha a sors is megerősíteni próbálna. Például a napokban találkoztam rég nem látott spinning edzőmmel, aki kérdő tekintettel arról faggatott, hogy nála már nem is akarom mostanában tiszteletemet tenni?! Égi jel!

Azt is észrevettem, hogy sok helyen a tereket tükörrel tágítják, ami valljuk be, szintén nem barátom mostanság.

A tengerimalacomat viszont hosszasan és irigykedve tudom bámulni, ahogy jóízűen táplálkozik. Ő bezzeg megengedheti magának, hogy túlsúlyos legyen! Sebaj, jövő héten már én is malackoszton leszek – garmadában fognak állni a hűtőben a sárgarépák, saláták, mindenféle zöldségek, gyümölcsök. Szénhidrátot mégcsak mutatóban sem tarthatok a környékemen, mert biztosan elcsábulok. De addig még degeszre tömöm magam!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!