Súlyos baleset a 7-es főúton

Székesfehérvár - Egy életveszélyes és három súlyos sérültje van annak a balesetnek, amelynek során két személygépkocsi frontálisan összeütközött a 7-es főúton, Baracska és Pettend között vasárnap hajnalban.

Dunaújvárosi Hírlap

A helyszínen váli, érdi, székesfehérvári tűzoltók összesen öt járművel dolgoztak a sérültek mentésén - mondta el Udvardi János főhadnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletvezetője.

Szíjj Péter, az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítója azt közölte az MTI-vel, hogy az életveszélyes mellkassérültet budaörsi mentőhelikopter vitte Budapestre, a baleseti intézetbe, a három súlyos sérültet velencei, martonvásári és fehérvári mentőautókkal szállították a Fejér Megyei Szent György kórházba.

A rendőrség a műszaki mentés idejére lezárta a 7-es főút érintett szakaszát, ezt azonban már föl is oldották - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!