Részegen arcon rúgott egy nőt az abai férfi

Garázdaság és könnyű testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 32 éves abai férfi ellen. Ugyanis ittasan szóváltásba keveredett volt élettársával, majd azt barátnőjével együtt meg is fenyegette, illetve a barátnőt arcon is rúgta.

duol.hu

A helyi körzeti megbízott volt az, aki hétfőn délután fél hat körül egy 32 éves abai férfivel szemben intézkedett. A bejelentés és a helyszínen szerzett információk szerint ugyanis a férfi Aba, Dózsa György utcában felkereste volt élettársát, amikor az éppen két gyermekével tartott hazafele - tudta meg a hírlap Németh-Kész Mónikától.

A Fejér megyei sajtószóvivő közlése szerint, a nő és a férfi között szóváltás alakult ki, melynek során a férfi a nő által lakott ház udvarára bedobta a közös gyermekük után járó tartásdíjat, majd a kerítésen átugorva kezébe vette két éves kisfiát, és ki akarta vinni az udvarról. Volt élettársa illetve annak barátnője azonban kiszedte a gyereket a kezéből.

Ekkor a férfi fenyegetőzni kezdett, majd telefonját a ház tetejére dobta. Majd, hogy azt onnan lehozza, a tetőre mászott. Miközben volt élettársa barátnője ebben meg akarta akadályozni a férfit, az megrúgta őt. Ennek során a nő könnyű sérülést szenvedett. A férfi ezt követően még a kerítés több oszlopát is kiszedte a földből, amivel több ezer forintos kárt okozott. Majd elhagyta a helyszínt.     

Miután a KMB-s a bejelentést követően a helyszínre érkezett, és a sértetteket hallgatta meg, a férfi visszament a házhoz. A rendőr ekkor vonta intézkedés alá, majd állította elő előbb a KMB irodára, majd utána a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Garázdaság és könnyű testi sértés elkövetése miatt kell felelnie. Szabadlábon védekezik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!