Lebukott a félrelépő feleség - mobilja árulta el

Sűrű napjuk volt a rendőröknek Fejérben: bolti lopáshoz, bántalmazáshoz is riasztották őket, egy szerelmi affér miatt is intézkedniük kellett.

nincs nev

Nem sokkal kilenc óra előtt a fehérvári Szedreskerti lakónegyed egyik lakásába is kihívták a rendőröket. Egy 47 éves házban lakó férfi ugyanis megrongálta egy másik lakás berendezéseit, illetve bántalmazta az ott lakó férfit. A bűncselekmény előzménye az volt, hogy a felesége nem ment haza éjszaka, és a férfi keresni kezdte. Hívogatta a mobiltelefonján, és mivel hangos és igen különleges csengőhangja van, ezért észrevette, hogy az az alatta lakó lakásban cseng. Így a lakás ajtaját betörte, ahol feleségét és az ott lakó férfit intim helyzetben találta. Ekkor rongálta meg a bútorokat, és bántalmazta a lakástulajdonost, aki ennek során könnyű sérülést szenvedett.  A rendőrök a bántalmazót előállították a kapitányságra, ahol rongálás és könnyű testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Vasárnap hajnalban egy 26 éves fehérvárcsurgói lakos  Székesfehérváron az Országalma mellett előzetes szóváltást követően megütött egy 28 éves iszakszentgyörgyi nőt, akinek ennek során eltörött az orrcsontja. A bántalmazót a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

Reggel egy 50 éves sárbogárdi asszony az egyik fehérvári nagyáruházból egy körömlakkot és egy nyakláncot próbált meg ellopni, de a biztonsági őrök tetten érték, így a lopási kár megtérült.

A nőt a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás. A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Délben áruházi lopásról érkezett bejelentés: egy 73 éves agárdi férfi volt az, aki az egyik fehérvári nagyáruházból el akart lopni egy szemüveget. A tettenérés során azonban az 1 999 forintos lopási kár megtérült.

Kora délután a polgárdi rendőrök fatolvajokat fogtek. Egy 39 éves férfi és egy 31 éves nő volt az, aki Jenő belterületén 100 kg akácfát szállított. Amikor ellenőrizték őket, kiderült, hogy a fa a polgármester tulajdona, és ő nem adott engedélyt arra, hogy azokat kivágják és elvigyék. Így a két személyt a rendőrök elfogták, és előállították, majd megindult velük szemben a szabálysértési eljárás. Meghallgatásukat követően a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették őket.

Délután a fehérvári Alba Plaza előtt a rendőrök egy 27 éves fehérvári nőt ellenőriztek, aki hat darab kabátot árult, amiknek bolti ára összesen 88 940 forint volt. Kiderült ugyanis, hogy a dzsekik a bevásárlóközpont egyik üzletéből származnak, denem adták el őket, és a leltárban hiányként szerepelnek. Így a nőt a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol az ügyben megindult a büntetőeljárás.

Éjszaka tíz órakor egy 61 éves fehérvári férfit állítottak elő a rendőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, mert Tolnai utcai lakásukban tettleg bántalmazta feleségét, aki ennek során könnyen sérült. A Forrónyom a férfit gyanúsítottként hallgatta ki, majd távoltartó határozatot hozott vele szemben.

Hajnali háromnegyed háromkor egy 33 éves hajléktalan férfit ellenőriztek a járőrök a MÁV pályaudvaron. Kiderült, hogy a férfi ellen a Székesfehérvári Városi Bíróság körözést adott ki. A férfit elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!