Lakók közösségi díjazásai

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Lakóközösségekért Alapítvány minden évben díjakkal jutalmazza a legeredményesebben tevékenykedő lakókat és közös képviselőiket, három kategóriában.

Pekarek János

Átadták a  Dunaújvárosi Lakóközösségekért Alapítvány  2009-ért járó díjait.

A tavalyi év lakóközössége a Kassák Lajos utca 1-6. számú épület lakói lettek: ők négyszázezer forinttal gyarapodtak. A második helyezést  az Ady Endre utca páros oldalán álló társasház lakói nyerték el: kétszáznyolcvanezer forintot. A harmadik helyezettek, a Fáy András utca 10. számú épületben élők százhetvenezer forintot nyertek. 

Az Év Közös Képviselője tavaly a Batsányi utca hat lépcsőházát is képviselő Kusler István lett. Második a Martinovics utcai Nagy Bertalanné,  harmadik a Szabadság úti  Schneider László lett.

Az Év Legtakarékosabb Épülete címet a Nagy Imre utca 8. számú épület kapta, ötszázötvenezer forinttal. A második  ház a Zalka Máté utca 4-5-6. (négyszázhúszezer forint), a harmadik az Október 23. tér 9. (háromszáznyolcvanezer forint)  lett. Az alapítvány elismerő oklevelét kapta  a Köztársaság út 6-8., a Lajos király körút 10-12., a Vasmű út 67. és a Batsányi út 29-31-33. számú épület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!