Körözött embereket fogtak, ittas sofőrök miatt intézkedtek a rendőrök

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőreinek pénteki intézkedései között szép számban szerepelnek körözött-elfogások, de ittas sofőrökkel és segítségre szoruló elfekvő, vagy önmagában kárt tenni akaró személlyel is akadt dolguk.

duol.hu

A Bicskei Rendőrkapitányság körözése volt érvényben azzal a 49 éves érdi nővel szemben, akit a fehérvári járőrök fogtak el pénteken délután a Széchenyi utcai garázssoron. A nőt magánokirat-hamisítás miatt kereste a rendőrség. Az Ősz utcában egy 35 éves kálozi férfit fogtak el, akit a Szombathelyi Városi Ügyészség körözött. A körözésben foglaltak értelmében kihallgatását követően őrizetbe vették. A polgárdi rendőrök a Kőszárhegy - Szabadbattyán között lévő ún. Csillagvölgyben fogtak el egy 29 érdi férfit, az Érdi Rendőrkapitányság által kiadott körözés alapján.

A Gyümölcs utcában egy Opel Astra sofőrjével szemben intézkedtek a járőrök. A 36 éves fehérvári sofőrrel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket jelzett, így mintavételre állították elő. Polgárdiban egy Opel Combo sofőrjéről derült ki egy intézkedés során, hogy ittas. A mintavételt végző orvos közepes fokú ittasságot állapított meg esetében a klinikai tünetek alapján.

Késő délután Székesfehérváron a Deák Ferenc utcába kértek mentőt a járőrök, amikor is egy vendéglátóipari egység előtt erősen ittas, magatehetetlenül fekvő férfit találtak. A férfit kórházba szállították. Nem sokkal később a mezőhídvégi körzeti megbízott kért mentőt egy 13 éves mezőkomáromi kislány érdekében. A kislány otthonról elszökött, majd hazatérését követően otthonmaradása miatt öngyilkossággal fenyegetőzött. A lányt a fehérvári Szent György kórházba szállították.
Éjjel a Béke téren kérték a járőrök a mentősök közreműködését egy 51 éves alapi férfi érdekében, aki szintén azzal fenyegetőzött, hogy kárt tesz magában – tájékoztatott szombaton R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!