Fórum holnap: virágokról, rendezvényről

Dunaújváros - A katasztrófavédelmi törvény hatással van a lakóközösségek életére, lépcsőházi szabályokra, zenés-táncos rendezvényekre. Fórum lesz holnap 17 órától.

Körmendi Erzsébet

A Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség   szervezésében és közreműködésével lakossági fórum lesz április 18-án, szerdán 17 órától a városháza C épületének színháztermében. Várják az érdeklődőket, közös képviselőket, mert a téma olyan, ami iránt számtalanszor érdeklődnek telefonon. Szerdán személyesen tehetik fel kérdéseiket!

Varga Ernő kirendeltségvezető irányításával szó lesz a lakóépületek szabályairól, arról például, mit tehetnek ki a lépcsőházba és mit nem, felhívják a figyelmet arra is, hogy a szemétledobót tilos raktárként használni. Fotókon is bemutatják, mit szabad és mit nem.  Az óvóhelyekre vonatkozó rendelkezésekről, a zenés, táncos és  a tömegrendezvények biztonsági követelményeiről, bejelentésükről is tájékoztatnak a kirendeltség szakértői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!