Vesén szúrta fiát és megtámadta vejét egy perkátai férfi

Székesfehérvár - Megszúrta fiát és vejét egy perkátai férfi hétfő este - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

MTI

R. Szabó Ágnes elmondta: a 64 éves férfi egy italozást követően szóváltásba keveredett a vele egy háztartásban élő fiával. A veszekedés során az apa egy 25-30 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel vesetájékon szúrta fiát, majd az időközben helyszínre érkező vejére is rátámadt a késsel.
   
A vő kiütötte a férfi kezéből a kést, de a támadó még akkor is dühöngött, amikor a segélyhívásra megérkezett a körzeti megbízott, és ártalmatlanná tette. A férfi 32 éves fiát életveszélyes sérüléssel vitték kórházba a mentők.
   
A 64 éves perkátai férfit több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. A büntetőeljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya folytatja.


A címoldali fotó csak illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!