Hátba vágta az ásóval, amiért beszólt

Kecskéket ment etetni egy férfi Alcsútdoboz területén, amikor a szomszédasszony nem túl kedvesen átszólt neki a kerítésen. A férfi erre fogott egy ásót, és lapjával hátba vágta a nőt.

duol.hu

A kecskék tulajdonosa bízta meg az 58 éves, szintén a településen élő férfit, hogy távollétükben lássa el a jószágokat az ingatlanán. Ennek indult eleget tenni kedden délután is, amikor rákiabált a szomszédban lakó idős asszony, hogy mit keres ott. A nem túl kulturált beszólásra ideges lett az amúgy ittas férfi és kikérte magának a hangnemet. Az asszony azonban tovább folytatta a szidalmazást, mire már az utcán a férfi egy keze ügyébe kerülő ásó lapjával hátba vágta a nőt, majd leszúrta az ásót a kapu mellé és hazament - tájékoztatott a rendőrség.

Az asszonyhoz mentő érkezett, akinek könnyű sérülése nyolc napon belül gyógyuló. A bántalmazót előállították a bicskei járőrök. Az ittas férfi agresszíven viselkedett az intézkedés alatt, ami miatt meg kellett, hogy bilincseljék. A bántalmazás ügyében tovább vizsgálódnak a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!