Festményeket is felajánlottakva a SKICC Művészeti Egyesület tagjai Alexandrának

Dunaújváros - Képzőművészeti alkotások megvásárlásával is támogathatjuk a kis Alexandra gyógyulását. A vételár egy közalapítványon keresztül a gyereké lesz.

Pekarek János

Közös pártfogoltunk, a kilenchónapos Szoták Alexandra május 16-án indul Németországba, májátültetésre.

Az ő javára rendezték azt a jótékonysági rockkoncertet április 7-én, amelyből több százezer forint került a gyereket anyagilag támogató Dunaújvárosiak Egészségéért Közalapítvány számlájára  amely eddig 400 ezer forinttal támogatta Szotákékat.

A szervezők és a Szoták-család, mondanom sem kell, nagyon hálásak ezért. Ám a pénzre igencsak szükség lesz ezután is. Az alapítvány számláján lévő pénz nem lesz elég a család németországi tartózkodására. S ha netán Alexandra olyan gyorsan gyógyulna, hogy maradna a felajánlott összegekből, akkor is lesz még (sajnos) beteg gyerek, felnőtt bőven, aki hasznát veheti.

Ezért is ajánlotta fel a dunaújvárosi  SKICC Művészeti Egyesület azokat a képzőművészeti alkotásokat, amelyeket már ott, a jótékonysági koncerten szemügyre vehetett minden látogató  s amelyeket a közalapítvány javára meg lehet vásárolni. A bevételt a jövőben is dunaújvárosiak gyógyítására használják fel.

Mi most itt hely hiányában csak két képet mutatunk be, Pats József és Kalácska Gábor alkotásait. Ezek értékesítését az egyesület kuratóriumának elnöke, dr. Bozsits Attila szervezi. E-mail címe: [email protected].

Akiknek tetszenek a képek és segíteni szeretnének: rajta!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!