Ideiglenes térkövezés

Dunaújváros - A Városüzemeltetési és Főépítészi Igazgatóság tájékoztatása szerint, az elmúlt héten - az önkormányzattal szerződésben álló - vállalkozó elkezdte az úthibák javítását.

Boda Bence

Lapunkban is többször cikkeztünk már arról, hogy  a tél elmúltával  folyamatosan keletkeztek a kátyúk az úthálózaton, ezek száma a csapadékos időjárás, valamint a hőingadozás miatt csak szaporodott.  A polgármesteri hivatal városüzemeltetési  és építészeti főigazgatósága arról tájékoztatta lapunkat, hogy az önkormányzattal szerződésben álló vállalkozó a múlt héten megkezdte  a hibák javítását.

Azonban   az esetleges károk megelőzése miatt, ideiglenesen  térkővel töltötték be a  felbontott úthibákat. Ezzel kapcsolatban több észrevétel is érkezett szerkesztőségünkbe, de most kiderült:  ez  még nem a végleges állapot. A vállalkozó a lehető legrövidebb időn belül   igyekszik a teljes helyreállítást is elvégezni. Addig  kérik a járművezetők figyelmét az érintett szakaszokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!