Aranyos rajzok kiállítása nyílt

Dunaújváros - Harmadik évtizedét köszönti és zárja le az Arany iskola a Béke-városrészben: most ismét egy rajzkiállítással.

Gallai Péter

A fennállásának harmincadik esztendejét ünneplő Arany János Általános Iskola egész héten változatos és színes programokkal emlékezik a jubileumra.

Ezúttal egy szó szerint színes programról számolhatunk be. Ma délután négy órától az intézmény rajztagozatának harmadik-negyedik osztályos diákjai mutatják be alkotásaikat az intézmény aulájában. Amely (mint minden ilyen alkalomból) méltán viseli az Arany Galéria jelzőt! A műsoros megnyitó ezúttal is nagy sikert aratott, a változatos technikákkal készült művek pedig nemcsak a szülők, hanem az elfogulatlan szemlélők elismerését is kivívták.

Amellett, hogy az Arany Galéria ismét a Béke-városrész kulturális központjává vált, csütörtökön élő sakkversenyt rendeznek a suliban, pénteken viszont egésznapos szülinap lesz az Arany iskolában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!