Családtagok estek egymásnak

Fejér megye - Több településen is elszabadultak az indulatok, sok helyen családtagok estek egymásnak.

duol.hu

Vasárnap délután egy házaspárt és két fiukat állították elő a székesfehérvári járőrök. A gyanú szerint fehérvár belvárosában keveredtek szóváltásba egy testvérpárral, majd a családfő biztatására családtagjai megverték a fivéreket. A két férfit - miután földre kerültek - a nő és 16, valamint 18 éves fia megrugdosta. A sértetteknek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A gyanúsítottként kihallgatott család ellen garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

Éjjel aztán egy Bakony utcai söröző teraszán intézkedtek a rendőrök. Egy 22 éves seregélyesi nő teli sörösüveggel próbált meg fejbe dobni egy 32 éves férfit, aki azonban elhajolt az üveg elől, így nem sérült meg, viszont annyira mérges lett, hogy bántalmazni kezdte a nőt. Mindkettejükkel szemben eljárás indult. A férfit garázdasággal és könnyű testi sértéssel, míg a nőt súlyos testi sértés kísérletével gyanúsították meg a nyomozók.

A körzeti megbízott intézkedett egy családi veszekedés helyszínén Balinka-mecsér területén délután. A bejelentést egy édesanya tette, aki elmondta, hogy megjelent a lakásán fia és veszekedni kezdett vele. Férje próbálta csitítani a fiút, aki ököllel próbálta megütni. Ekkor lépett kettejük közé az édesanya, ezért a fiú őt találta el. Szerencsére csak könnyebben sérült.

Dunaújvárosban egy férfit állítottak elő, akit egy megelőző esti bántalmazással gyanúsítottak meg. A feljelentés szerint ő és egy nő a sértettől 150 ezer forint készpénzt vettek el. Az erősen ittas állapotban lévő férfit kórházba szállították, sérülését nyolc napon belül gyógyulónak ítélték

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!