Sherlock-film: össznépi forgatás a Petőfi-ligetben

Dunaújváros - Bernáth Zsolt és csapata a Petőfi-ligetben forgattak szombaton a déli órákban. A készülő produkció a Sherlock Holmes nevében című ifjúsági krimi.

Dunaújvárosi Hírlap


A Holmes-mozit készítő Cruel World Team egyik kulcsjelenetéhez számos fiatal és korosabb közreműködő jelenlétére számítottak a filmkészítők. Az alkalmi beugróknak nem volt szükségük jelmezekre, egyéb kellékekre. A filmesek csupán annyit kértek, hogy tollast, labdát, egyéb gyerekjátékot vigyen a forgatás helyszínére. A nyílt napra természetesen nemcsak önkéntes szereplőket, hanem a film iránt érdeklődőket is várták a készítők, szombat délelőtt tizenegytől. A forgatás ugyan csúszott másfél órát, de utána sikeresen befejezték a tömegjelenetet a lelkes "statisztákkal".



A Sherlock-film készítői úgy tervezik az őszi utómunkákat követően decemberben, Dunaújvárosban szeretnék megrendezni az ősbemutatót.

 

 



Még több videó: itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!