Csőtörés miatt szakadt be a Thököly utca burkolata

Dunaújváros - Közművezeték javítása miatt teljes szélességében lezárták a szakemberek az újtelepen lévő Thököly Imre utcát. Kerülniük kell az autósoknak.

Körmendi Erzsébet

Szerda, 15:46: A Thököly Imre utcában jókora felfordulást  és problémát  okozott egy meghibásodott közművezeték: a talajba kifolyt víz alámosta az úttestet és beszakadt, balesetveszélyessé vált az útburkolat. A szakemberek elkezdték a sérült cső feltárást, cseréjét.

A Városüzemeltetési és Főépítészeti Igazgatóság illetékes osztálya teljes szélességében lezáratta a Thököly utcának ezt a szakaszát, mert a munkálatok olyan nagy területet érintenek, hogy a munkagödör mellett nem tudnának közlekedni az autósok. Az arra járók tudják, hogy a Thököly utca egyirányú. Nos, a problémák miatt az városüzemeltetési osztály feloldotta az egyirányú forgalmi rendet, hogy az utcában lakóknak ne jelentsen gondot a házuk megközelítése. Átmenetileg engedélyezte a hatóság a Hunyadi János  utcára  a kihajtást, illetve a Thököly megközelíthető a Vak Bottyán útról is.

Kedd, 19:01 - Útzárra számítsanak a Thököly utcában!

Beszakadt az úttest a Thököly utcában - változott a környék forgalmi rendje.

Egy közművezeték problémája miatt balesetveszélyesen beszakadt a Thököly Imre utca burkolata az elmúlt napokban.

 

A javítás idejére az önkormányzat városüzemeltetési osztálya teljes szélességében lezárta a problémás szakaszt, valamint feloldotta az utca egyirányú forgalmi rendjét. Figyeljenek az autóval közlekedők, mert a Hunyadi János utca felé átmenetileg kihajthatnak, illetve a Vak Bottyán útról is megközelíthető lesz a Thököly utca. A közművezeték javítása után, vagyis a munkálatok befejeztével az eredeti forgalmi rendet visszaállítja a városüzemeltetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!