A magyar körbetartozás elleni orvosság

Dunaújváros - Figyelemreméltó forrásból: kanadai magyar üzletasszonytól hallhatunk a körbetartozások felszámolásának módszeréről csütörtökön a kamarában.

Pekarek János

A lánctartozások megoldásáról tart előadást a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Latinovits utcai központjában csütörtök délután négy órától Szabó Dorottya.

A kanadai magyar üzletasszony, a Kanadai Kereskedelmi Kamara egyik igazgatója a tengerentúlon nem csak sikeres, hanem elismert vállalkozónak is számít. Magyarországon azonban meglepve tapasztalta a többnyire csak körbetartozásnak nevezett (valójában lánctartozásként működő) jelenséget - ami nem csak óriási veszteségeket okoz, hanem vállalkozásokat, sorsokat, és olykor beruházásokat tesz tönkre.

Hazai vállalkozóknak aligha kell bemutatni a jelenséget. Szabó Dorottya előadásában a lánctartozások felszámolásának egy merőben új (és remélhetőleg hatásos) módszeréről beszél majd az érdeklődőknek, érintetteknek.

A kamarai előadás nem csak nyitott, hanem ingyenes is, és a vállalkozókon kívül  a vállalkozások finanszírozóit is szívesen látják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!