Szatírt fogott a rendőrkapitány!

Dunaújváros - Személyesen Dunaújváros rendőrkapitánya fogott el egy mutogatós férfit a felső Duna-parton.

Szigeti Sándor

 

Az éppen arra bicikliző Budavári Árpádtól két kutyát sétáltató hölgy kért segítséget. - Az elmúlt időszakban többször láttuk a férfit az Aratók szobor környékén. Ez egy igen forgalmas része  a felső Duna-partnak. Rengetegen járnak erre, sokan sétáltatnak  kutyát, köztük gyakran általános iskolás korú kislányok - mondja Ildikó, akit  szintén megkörnyékezett a felső duna-parti szatír.

- Az ábrázata alapján senki nem mondaná meg, hogy valami probléma van a fiatalemberrel. Ápolt,  jól öltözött, és  látszólag céltalanul sétálgat a parton. Előbb-utóbb azonban kinéz valakit,  öt-hat méterről követni kezdi, végül pedig kigombolt sliccel hívja fel magára a figyelmet  - nyilatkozta lapunknak a neve elhallgatását kérő hölgy.

- Már vagy harmadik alkalommal sikerült vele összefutnom szombaton, de most szerencsére feltűnt egy kerékpáros férfi, akiben a barátnőm felismerte a városi rendőrkapitányt. Segítséget kértünk tőle, elmondtuk neki, mi történt. Nem azt mondta, hogy ő a kapitány, azt mondta, ő egy rendőr, és civilben, biciklivel rögtön a férfi nyomába eredt. A kórháznál sikerült is utolérnie, és  elfogta az illetőt  - mesélte a részleteket Ildikó, aki hozzátette: a kapitány úr véletlenül járt arra, éppen kerékpározott a Duna-parton.

Budavári Árpád az esettel kapcsolatban csupán annyit mondott lapunknak: bár kapitányi tisztséget tölt be, elsősorban rendőrnek érzi magát.

A férfi ellen egyébként közszeméremsértés miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!