Lövészklub tagja volt az alsóörsi gyilkos

Alsóörs - Egy lövészklub tagja volt Svájcban a 33 éves S. Bálint, aki öngyilkosságot követett el szerdán.

Halmos György

A svájci Blick című napilap arról ír, hogy a férfi Bázelben élt és egy irodában dolgozott. A napilap a szomszédokra hivatkozva beszámolt arról: a férfi szívesen beszélt katonai szolgálatáról, megjelenésére adó, zárkozott embernek tartották.

Többek között tanúkihallgatásokkal folytatódott pénteken az alsóörsi gyilkosság ügyében indított nyomozás, az indítékkal kapcsolatos feltételezéseket továbbra sem kommentálja az ügyészség.

Dr. Lőrincz Edina, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője elmondta: az indítékkal kapcsolatos találgatásokat nem kommentálják, ugyanakkor értelemszerűen a meggyilkolt rendőr és a később Felsőörs határában öngyilkosságot elkövető férfi kapcsolatrendszerét vizsgálják. Várják a végleges szakértői álláspontot, többek között a fegyverszakértőét, ugyanis az elsődleges vélemény szerint a lövések származhattak az öngyilkosságot elkövető férfi kocsijában talált fegyverekből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!