Városrészi fórum a Dunaújvárosi Hírlappal

Dunaújváros - Városrészi fórumra invitáljuk kedves olvasóinkat. Március 30-án a technikumiakkal beszéljük meg közös ügyeinket.

Szabó Beatrix

A Dunaújvárosban élőket városrészi fórumokra invitáljuk a következő hónapokban. Szerkesztőségünk tervei szerint havonta egy alkalommal szervezünk találkozót, mindig más-más városrészt felkeresve, s az ott élőkkel közösen beszélnénk meg az őket leginkább foglalkoztató ügyeket.

Az első ilyen városrészi fórumot március 30-án, kedden délután 17 órától tartjuk. A főiskolai kollégium Semmelweis utcai épületének Kék Szalonjába ezúttal a Technikum, illetve a Ságvári városrészben élőket várjuk. A találkozó alkalom lesz arra, hogy megbeszéljük a problémákat, szót emeljünk a hiányosságokkal kapcsolatban, s megemlítsük a technikumiak elkönyvelt örömeit, közösen elért, a közösség javát szolgáló sikereit is.

A fórum nyilvános, bárki részt vehet tehát az eseményen. Sőt! Kérünk is minden olvasót: adja tovább meghívásunkat ismerőseinek, barátainak, családtagjainak is.   A felmerült kérdésekre aztán  megoldást is keresünk, teret adva az ügyeknek a Dunaújvárosi Hírlap hasábjain.  Fontos továbbá, hogy  fórumunkat nem a választási kampány rendezvényeként kezeljük. Kérjük, erre legyenek tekintettel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!