Mit üzennek a csillagok?

Az Ikreket a Vénusz vidámmá, optimistává teszi önt, valamint jó hatást gyakorol a kapcsolataira. Lehet, hogy a munkában, hivatásában kevésbé lesz sikeres, de az átmeneti nehézségek nem szegik kedvét...

Dunaújvárosi Hírlap

Kos (március 21-április 20.) Szemlélje az életet humorral! Aki ugyanis így tesz, annak könnyebb megküzdeni a nehézségekkel. A csillagok egyébként jó hatással vannak a szerelmi életére. Romantika minden mennyiségben.

Bika  (április 21-május 20.) Legyen elővigyázatos a hívatása terén. Csábítja egy magasabb pozíció, de nem biztos, hogy hosszú távon jól jár vele. A jelenlegi állása alkalmasabb arra, hogy kibontakoztassa a tehetségét.

Ikrek  (május 21-június 21.) A Vénusz vidámmá, optimistává teszi önt, valamint  jó hatást gyakorol a kapcsolataira. Lehet, hogy a munkában, hivatásában kevésbé lesz sikeres, de az átmeneti nehézségek nem szegik kedvét.

Rák  (június 22-július 22.) A következő időszak alkalmas tanulmányok folytatására, és mindenféle szellemi tevékenységre. Testileg talán fáradtabb a szokottnál, ezért a fizikai munka kevesebb sikerrel járhat.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) A Merkúr serkentőleg hat a gondolkodására. Könnyen megy a szellemi munka. A hosszú hétvége a nagy beszélgetéseknek és a kreatív gondolatok megszületésének kedvez. 

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Otthonában, családtagjai között most nagy szeretetet és megértést tapasztalhat. Ha volna is valamilyen gondja, ők minden bizonnyal feledtetik önnel. Töltse velük a szabadideje nagy részét.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Ne aggodalmaskodjon, és őrizze meg a jó kedélyét minden esetben.  A Szaturnusz fokozott érzékenységre hajlamosíthatja, könnyen megsértődik még egy ártatlan tréfán is.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ha egy rendhagyó feladattal szembesül, azt ne nehézségnek tekintse, hanem kihívásnak. Ha így áll hozzá, meg fogja oldani! Ettől javul a méltóságérzete, a munkakedve szárnyakat kap.

Nyilas  (november 23-december 21.) Jó hangulatot, szerencsés kimenetelű ügyintézést jeleznek a bolygóállások. Ezekben a napokban minden valahogy jobban megy, mint máskor. Ha a hivatalokban van dolga, ma sikerrel jár.

Bak  (december 22-január 20.) Uralkodó bolygója, a Szaturnusz hatására némi belső feszültséget érezhet ma. Ám kötelességtudata és teljesítményközpontúsága megakadályozzák a lelki bajok elhatalmasodását.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Olyan lesz a napja, amilyenné alakítja. A siker és a kudarc egyaránt önön múlik. Igaz, a bolygók olykor feszültté, nehezebben koncentrálóvá tehetik, de a pozitív hozzáállás átsegíti a buktatókon. 

Halak  (február 21-március 20.) Ma nem megy jól a munka. Még a kötelező dolgokat sem képes megfelelő színvonalon végezni. A sportolás viszont nincs ellenére. Legjobb lenne a rutinfeladatokat ma kerülnie!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!