Autók és kamionok vonultak fel a város utcáin

Dunaújváros - Jónak semmiképpen nem nevezhető az amerikai autók találkozójának visszhangja. A képviselők várják az elszámolást.

Körmendi Erzsébet

Sajnos nem a sikere, hanem elszámolási viták és kritikus megjegyzések miatt lett városszerte beszédtéma a két héttel ezelőtti  amerikai autók találkozója. A rendezvény körüli gondok visszaszállnak az önkormányzatra is, mivel a közgyűlés hatmillió forinttal támogatta a rendezvényt. A képviselők bármennyire is szánják-bánják a döntésüket, utólag  meg nem másíthatják azt - levonták a következtetéseket csütörtökön. Kismoni László javaslatára a hivatal felülvizsgálja, hogy a vállalkozóval kötött szerződés miért nem került az ügyrendi és jogi bizottság elé, továbbá  miért nincsenek benne azok a kikötések, amelyekkel a  közgyűlés megszavazta a támogatást, és miért szeptember az elszámolás határideje. Ragó Pál  kérte, ellenőrizzék azt is,  miért csak egy taxitársaság járművei hajthattak be. Kifogásolta a biztonsági őr stílusát is.  Pintér Attila azt mondta: nagyon meg kell gondolni, kinek adunk  közpénzt. Elhangzott:  a helyi  rendezvények, amelyek szervezésében az önkormányzat közreműködik,  mindig sikeresek  készüljön városi rendezvénynaptár, és  egyeztessék a programokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!