Újra a Szegeddel

Dunaújváros - Hétfőn este a Pick Szeged otthonában kezdi meg a bajnoki elődöntő párharc első felvonását a Dunaferr SE férfikézilabda-együttese.

Gallai Péter

Veszprémben fejezte be szereplését a Budapest Bank Kézilabda Liga alapszakaszában a Dunaferr SE együttese, a vége 37-27-es hazai győzelem lett. A dunaújvárosiak a meccs utolsó negyedében fáradtak el, addig becsülettel küzdöttek a címvédővel. A mérkőzés kiváló erőpróba volt az elődöntő párharc előtt, amely hétfőn 18 órakor Szegeden kezdődik.

A két csapat nemrég a bajnokságban találkozott egymással, akkor 28-26-ra győzött a Pick, pedig az utolsó két támadást az egyenlítésért  vezethettük. Erre mondta azt Imre Vilmos, hogy   el kell hinnie csapatának, hogy bizony tudnak ők is nyerni Szegeden. Természetesen az erőviszonyok alapján a hazaiak az esélyesek, de a Dunaferr mindent megtesz majd azért, hogy megnehezítsék Vladan Matics csapatának dolgát.

Az elődöntőhöz kapcsolódó információ, hogy a május hetedikei visszavágóra hétfőtől folyamatosan lehet belépőket vásárolni az Eszperantó úti klubházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!