Új lehetőség a dh-n: Kommentáld a cikkeket!

DH - Egy újabb aprósággal kedveskedünk Olvasóinknak: a régóta várt lehetőség, a cikkek kommentálása mától aktív! Jöhetnek a hozzászólások, a parázs viták - természetesen csak kultúrált hangnemben.

Dunaújvárosi Hírlap

A hozzászólások szabályai:

A beküldött hozzászólások a társadalmi nyilvánosság sajátos formáját jelentik, amelyekre a sajtóra vonatkozó jogszabályok csak korlátozottan alkalmazhatóak. A hozzászólások tartalma tehát nem a hvg.hu információin alapul, s e tartalmakat  szerkesztőségünk nem ellenőrzi, értük felelősséget nem vállal. Ugyanakkor a felületeinken megjelenő, egyértelműen jogsértő tartalmakat – amint azokról tudomást szerzünk – eltávolítjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk minden olyan hozzászólást is, amely nem kapcsolódik szorosan az adott cikkhez.

A hozzászóló bejegyzése elküldésével lemond valamennyi, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról. Az itt olvasható tartalmak másodközlése csak a HVG Online Rt. engedélyével lehetséges.

A Hírlap Press Kiadói kft. és a www.dh-online.hu szerkesztősége mindent megtesz e szolgáltatás zavartalan működéséért, de nem garantálja annak folyamatos működését. A Hírlap Press Kiadói kft. fenntartja a jogot arra, hogy a hozzászólások egy vagy több témáját, avagy  - szükség esetén  - a teljes szolgáltatást, ideiglenesen, vagy határozatlan időre felfüggessze. 



Új felület a dh-online-on: várjuk minden olvasói hozzászólást, észrevételt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!