Bulivan

2010.02.25. 10:39

Cheryl Cole szerelmi bánata

Egy utánzatra cserélte méregdrága eljegyzési gyűrűjét Cheryl Cole. A megcsalt énekesnő a Brit Awards gáláján nem a férjétől kapott ékszert viselte, ezzel fejezte ki csalódottságát és megalázottságát.

Gyuricza Ferenc

A karrierjét a Girls Aloud együttesben kezdő, s napjaink egyik legtehetségesebb brit énekesnőjének tartott Cheryl Cole, valamint a Chelsea-ben futballozó Ashley Cole 2006 nyarán házasodott össze. A közelmúltban azonban kiderült, hogy a férj nem tartotta magát a hitvesi eskühöz, így a pár közötti viszony megromlott. Cheryl Cole ennek adta jelét azzal, hogy a Brit Awards gáláján nem azt a gyűrűt viselte, amit férjétől kapott. A család egyik közeli barátja szerint az énekesnő meg akarja menteni házasságát, ugyanakkor csalódottnak és megalázottnak érzi magát.

Cheryl Cole legújabb slágere, a 3 Words albumon is megtalálható Fight For This Love című dal éppen a szerelemért vívott küzdelemről szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!