Borosta

2013.02.13. 13:57

Olvasóinktól ő kapta a legtöbb szavazatot

Kertai Renáta lett az FMH, illetve a DH olvasóinak szavazatai alapján Az év nője.

B. Kiss László

Ő a helyi integrált közösségi szolgálató tér, iktsz vezetője, és egy iskolaszövetkezetnél is dolgozik. Huszonkét lányt, asszonyt mutattunk be az elmúlt évben a Borosta rovatban A hét nője cím alatt. Közülük szavazással választották meg olvasóink a 2012-es év hölgyét. A voksolást nagy érdeklődés övezte, nem egy jelölt kapott számos szavazatot.

A versenyt mégis Kertai Renáta nyerte, aki csaknem ezerkétszáz voksot gyűjtött be.

- Nem gondolnám, hogy ettől meg fog változni az életem, mégis nagyon jó érzéssel tölt el, hogy a megtisztelő címet én viselhetem. Erre igazán nem számítottam. Ez úton is köszönöm mindenkinek a rengeteg szavazatot – mondta, amikor közöltük vele a hírt.

Renáta születése óta Kincsesbányán él, az integrált közösségi szolgálató térre ikszt-re keresztelt új intézmény vezetője. Másfél éve egy iskolaszövetkezet régióvezetőjeként is dolgozik, diákok számára közvetít munkát. Mindemellett kevés szabadideje van -mondta el érdeklődésünkre. Heti rendszerességel jár kangoo edzésre, és szívesen tölt időt barátnője kislányával, Dorinával is. Távlati tervei közt egy saját rendezvényszervező iroda megnyitása is szerepel...

 

Kertai Renáta Az év hölgye

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!