Belföld

2015.01.05. 12:31

Épületnek csapódott egy személyautó Mikepércsen, négyen megsérültek

Lakóháznak csapódott Mikepércs belterületén egy személyautó hétfőn, négyen megsérültek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Demeter Erika elmondta: a Debrecen felől érkező személyautó a 47-es főúton, a település belterületén egy kanyarban kisodródott és nekiütközött egy ház falának.

A rendőrök a mentés és a helyszínelés idejére az úttestet fél pályán lezárták.

Összeroncsolódott személyautó egy megrongálódott családi ház mellett Mikepércsen 2015. január 5-én. A Debrecen felől érkező jármű a 47-es főúton, a település belterületén egy kanyarban kisodródott és nekiütközött a ház falának. A személyautóban négyen utaztak, mindannyian súlyosan megsérültek, egyiküket a hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. Az ütközés következtében a lakóház is súlyosan károsodott. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte: a személyautóban négyen utaztak, mindannyian súlyosan megsérültek, egyiküket a hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

Kelemen-Madai Petra elmondta azt is, hogy a helyszínre tart egy statikus is, mivel az ütközés következtében a lakóház is súlyosan károsodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!