Belföld

2014.01.15. 17:41

Egy csomag miatt lezárta a rendőrség az Andrássy utat

Ismeretlen csomag miatt lezárta a rendőrség Budapesten az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között szerda kora este - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-t.

Feloldotta a rendőrség az Andrássy út lezárását szerda kora este, a 105-ös busz ismét eredeti útvonalán közlekedik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel. A forgalmat előzőleg a Bajcsy-Zsilinszky útnál és az Oktogonnál terelték el.

Tűzszerész Budapesten, az Andrássy úton, ahol ismeretlen csomagot találtak egy bankfióknál 2014. január 15-én. A rendőrség közlése szerint a csomagban egy CD-tisztító volt. Az útzárat a rendőrség feloldotta. MTI Fotó: Lakatos Péter

A helyszínt azért zárták le, mert gyanús csomagot találtak egy bankfiókban. A rendőrség azt közölte, hogy bűncselekményre utaló jelet nem találtak, a csomagban egy CD-tisztító volt. Korábban arról tájékoztatták az MTI-t, hogy a bankfiók előterében talált gazdátlan csomagot a biztonsági őr egy szeméttárolóba dobta.


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!