Belföld

2013.10.13. 14:22

Frontális ütközés Fótnál, egy életveszélyesen, négy súlyosan sérült

Egy embert életveszélyes, négyet súlyos sérülésekkel vittek kórházba a Fót és Csomád között vasárnap délelőtt történt frontális karambol helyszínéről - közölte a mentők ügyeletese az MTI-vel.

MTI

A korábbi rendőrségi információk szerint két személyautó ütközött össze ismeretlen körülmények között a két Pest megyei települést összekötő úton, ahol teljes lezárás van érvényben.

Összeroncsolódott járművek a Fót és Csomád között történt baleset helyszínén (MTI Fotó: Lakatos Péter)Í

Nagy Zsófia, a mentők ügyeletese az MTI érdeklődésére elmondta, hogy egy mentőhelikopterrel és négy mentőautóval vonultak ki a helyszínre, ahonnan összesen öt középkorú sérültet - egy férfit és négy nőt - vittek különböző kórházakba. Az egyik sérült életveszélyben van - tette hozzá.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte, hogy az autókban utazókat a fővárosi tűzoltók a két gépkocsi tetejének levágása után tudták csak kiemelni, s átadni a mentőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!