Belföld

2013.07.22. 10:11

Elfogták a rendőrök elől menekülő férfit

Elfogtak egy körözött férfit hétfőn Budapesten, a VII. kerületi Peterdy utcában.

MTI

A férfi autóval, majd gyalog menekült a rendőrök elől - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A közlemény szerint VII. kerületi járőrök délelőtt állampolgári bejelentés alapján akarták igazoltatni a körözött férfit a Dembinszky utcában.

A férfi gépkocsival menekülni kezdett az ellenőrzés elől, de a rendőrök kilőtték járművének kerekét. Az ezután gyalogosan menekülő férfit a Peterdy utcában fogták el. Személyi sérülés nem történt - tették hozzá. Az MTI korábban úgy értesült, hogy kábítószerrel kapcsolatos ügyben zajlott a rendőri akció a VII. kerületben.

 


Nagyobb térképre váltás

Helyszínelők dolgoznak egy kilőtt kerekű autó mellett az erzsébetvárosi Peterdy és Murányi utca kereszteződésében, ahol meg nem erősített értesülés szerint kábítószer ügyben intézkedtek a rendőrök 2013. július 22-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 




Helyszínelő dolgozik egy kilőtt kerekű autó mellett az erzsébetvárosi Peterdy és Murányi utca kereszteződésében, ahol meg nem erősített értesülés szerint kábítószer ügyben intézkedtek a rendőrök 2013. július 22-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!