Belföld

2013.02.02. 06:40

Halálos balesetek: kisodródott, felborult egy-egy autó

Két halálos baleset is történt az elmúlt éjszaka során Jász-Nagykun-Szolnok megyében: egy autó felborult, egy másik kisodródott.

Holtan találtak egy férfit egy tetejére borult autóban Törökszentmiklós belterületén, kora hajnalban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.

Veres Éva tájékoztatása szerint a rendőrök hajnali két óra körül, lakossági bejelentést követően vonultak a helyszínre: a Tenyői és Béla király utcák kereszteződésében, eddig tisztázatlan okból felborult járműhöz.    
A személyautóban egy 26 éves helybeli férfit holtan találtak. A hatóság vizsgálja a baleset körülményeit – tette hozzá a szóvivő.

Kisodródott egy autó, ketten meghaltak

Ugyancsak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Veres Éva számolt be egy másik balesetről: ketten meghaltak, amikor egy személygépkocsi Jászfényszaru és Zsámbok között kisodródott egy kanyarban.

Rendőrök helyszínelnek Jászfényszaru közelében, a 3106-os út 13-as kilométerénél, ahol egy személyautó felborult 2013. február 2-án az éjjeli órákban. A baleset következtében a személyépkocsi vezetője és utasa: egy 26 és egy 22 éves jászfényszarui férfi a helyszínen életét vesztette (MTI Fotó: Bugány János)

Veres Éva, elmondta: péntek éjjel 11 óra körül egy személygépkocsi a 3106-os út 13-as kilométerénél eddig tisztázatlan okból kisodródott egy kanyarban és felborult. A sofőr és utasa - egy 26 és egy 22 éves jászfényszarui férfi - a helyszínen életüket vesztették.

A helyszínelés teljes útzár mellett éjjel még tartott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!