Belföld

2011.10.28. 12:41

Halottak napja: nem várható eső a hosszú hétvégén

A most kezdődő hosszú hétvégén, így halottak napján sem várható csapadék, ám helyenként tartós pára-, illetve ködfoltokra kell számítani - mondta el Jenki Szilvia, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) ügyeletese.

MTI

A hétvégén és a jövő hét elején is front- és csapadékmentes, csendes ősz idő várható. Nyugaton lehetnek továbbra is erősebben felhős területek, máshol változóan felhős idő várható, hosszabb-rövidebb napsütéssel. A szél többnyire mérsékelt lesz.
   
Szombat reggel -2 és +8 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet. A hidegebb a kevéssé felhős keleti területeken várható. Szombaton délután 11-16 fok valószínű.
   
Jelentős változás nem lesz a következő napok hőmérsékletében sem. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet fagypont körül, illetve kissé fagypont felett várható. Délutánonként 13-16 fok lesz a jellemző hőmérséklet - tájékoztatott az OMSZ ügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!