Sport

2009.09.05. 02:28

Kapitulált a Debrecen - Két forduló után pontveszteség nélkül

Debrecen - A Dunaferr SE az NB I-es férfikézilabda-bajnokság tegnapi fordulójában Debrecenbe látogatott. A dunaújvárosiak végig vezetve, a hazaiaknak esélyt sem adva, 32-26-ra nyertek.

Agárdy Csaba

A Dunaferr SE ahhoz a Debrecenhez látogatott, amely az idén a négy közé szeretne kerülni a bajnokságban. Mivel az első fordulóban - a szintén négy közé vágyó - Pestszentlőrinc LER otthonában 35-25-re kikaptak, most mindenképpen javítani akartak.

A Dunaferr jó előjelekkel várhatta a meccset, mivel a rajton az újonc, de a holtszezonban alaposan megerősödött Ferencvárost 29-23-ra verte a sportcsarnokban.

DKSE - Dunaferr SE 26-32 (13-15)

Debrecen, 500 néző. Vezett: Herczeg, Südi.

Dunaferr: Mikler - Németh G. 1, Szalafai 3, Kemény, Nagy K. 9 (2), Hajdú 3, Széles 7. Csere: Vitárius (kapus), Miss 6 (2), Bali 1, Rosta, Padezania, Kopco 2. Vezetőedző: Imre Vilmos.Hétméteresek: 7/6, illetve 5/4.

Kiállítások: 10, illetve 14 perc.

Piros lap: Kopco a 26. percben ütésért.

A Dunaferr SE az elmúlt két évben vereséget szenvedett a Debrecen otthonában, ezért nem ártott óvatosnak lennie Imre Vilmos csapatának. Azonban ezúttal nem volt okuk izgulni a dunaújvárosi híveknek, mert csapatuk remek teljesítményt nyújtott. 

A Dunaferr már a mérkőzés elején kezébe vette az irányítást, és végig vezetve, könnyed győzelmet aratott. 

A dunaújvárosiakat az sem zavarta meg, hogy az addig két gólt szerző Kopcót ütésért a 26. percben végleg kiállította a játékvezető.

A Dunaferr így két forduló után pontveszteség nélkül áll a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!