Sport

2009.11.11. 03:29

Hátrányból a továbbjutásért

Dunaújváros - A vasárnapi Szeged elleni bajnoki győzelem után ma Magyar Kupa visszavágó mérkőzésre utazik Kazincbarcikára a Dunaferr SE férfiröplabda-csapata.

Gróf András

Az első kupamérkőzés óta a dunaújvárosiak két extraligás bajnokin rendezték soraikat: szoros csatában nyertek a MAFC ellen, majd egy sima meccsen verték a szegedieket. A két győzelem után Ruffing Péter vezetőedző már optimistábban tekint a ma 17.30 órakor kezdődő kupavisszavágó elé.

- A hazai vereség után csökkentek a továbbjutási esélyeink, de annál mindenképpen többet tudunk, mint amit itthon mutattunk. A papírforma még mindig mellettünk szól, ennek megfelelően szeretnénk továbblépni a következő fordulóba. Elemeztük a barcikaiak játékát, akik minden bizonnyal hatalmas becsvággyal küzdenek majd ellenünk. Úgy érzem, az utóbbi időszakban visszatért a társaság önbizalma, fölszálló ágba kerültünk. Azonban el kell ismernünk, ellenfelünk is jó formában van, hiszen a legutóbbi bajnokijukon a Csepelt verték 3:2-re. A ma délelőtti edzés után tíz játékossal utazunk Kazincbarcikára. Gelencsér Balázs munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tarthat velünk. Pápai Péter kisebb térdsérüléssel bajlódik, de az ő játékára számíthatok. Tovább fogunk jutni, ha kell szett-, és ha minden kötél szakad, akkor pontaránnyal.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!