15°
20°
11°

Esélyeshez méltó teljesítménnyel nyertek a Dunaferr SE röplabdázói

Dunaújváros - Szombaton három szett is elegendő volt a három bajnoki pont megszerzéséhez a Dunaferr Sportegyesület röplabdázóinak.

Dunaferr SE – Debreceni EAC 3:0 (20, 16, 14)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Farkas László, Éri Gergely.

Dunaferr SE: Kun, Bohnicsek, Guzmics, Kiss M., Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Csizmadia (liberó), Kholmann, Szabó, Móró, Novokrescsenszkov. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Az első játszmában tíz pont előnnyel vezetett a hazai együttes, ekkor több cserejátékos is lehetőséget kapott, de a debreceniek csak csökkenteni tudták a különbséget. A második szett elején a vendégek kezdtek jobban, de az első technikai szünetet követően az újvárosiak átvették az irányítást, és magabiztos játékkal növelték az előnyt.

A harmadik játékrész elején a vendégek 5-5-ig voltak partnerek. A Dunaferr gárdája ekkor fokozta a tempót, aminek köszönhetően az első technikai szünetnél már három volt az előnyük. A folytatásban a vendégek lélekben tulajdonképpen feladták a küzdelmet, így a dunaújvárosiak különösebb ellenállás nélkül tizenegy pont különbséggel nyerték az utolsó felvonást. Összességében hatvanhárom perc elegendő volt a győzelem megszerzéséhez.

A Dunaferr gárdája esélyeshez méltó magabiztossággal oldotta meg a kötelező „házi feladatot”.

Tomanóczy Tibor: – Az első szettben a biztos vezetés tudatában sokat cseréltem, s ekkor egy kicsit visszaestünk, de igazából egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk. A folytatásban szinte végig a kezdőcsapat játszott, mely olykor szép, meggyőző játékkal rukkolt elő, így végül magabiztos győzelmet arattunk.


Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Egy közösség is büszke rá – Pinke Katával beszélgettünk
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Elkészült a Napsugár tagóvoda! Egy kamionnyi új játékot is kaptak a kicsik
évforduló
A West Side Storyt 60 éve mutatták be
Időjárás / 6 órája
Kedden is folytatódik a változékony idő
Jó hír viszont, hogy eső csak itt-ott, elvétve várható.
Gyász
/"Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagytam emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre!"/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *HERNÁDI LAJOSNÉ* *(szül.: Gász Mária)* 2017. szeptember 14-én 68 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. szeptember 28-án 14.30-kor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér, *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Jégkorong / 8 órája
Fájó vereséget szenvedett a DAB hazai pályán
Agárdy Csaba
Mester a parkettán / 8 órája
A DAC gyors, szellemes kézilabdázással begyűjtötte a premier pontjait 
Jankó Árpád
Iskola hét / 9 órája
Kampányfokozatban a Széchenyi: intézményi hatalomért küzdenek a pártok!
DH-információ
égből pottyant panel / 9 órája
Autóra zuhant egy repülőgépdarab Japánban
DUE-Maarsk / 9 órája
Olyan kemény meccset játszottak a lányok, hogy hárman is megsérültek!
Gallai Péter
DUE-Renalpin / 10 órája
Hétfőn rajtol a futsal szezon! Két új játékos került a csapatba!
Gróf András