Sport

2009.12.01. 03:27

A válogatottal együtt készülnek

Dunaújváros - A magyar női vízilabda-válogatott a hét elejét városunkban tölti. A DF Elco-val való k özös edzések segítik az újvárosiak BEK-re való felkészülését is.

Gróf András

Hétfőn két edzést tartott a válogatott. Az elsőn a keret tagjai közösen gyakoroltak, majd délután a dunaújvárosiak saját klubcsapatukban szerepeltek. Ma délelőtt 9.30 órától lesz az újabb foglalkozás, amely nyilvános. Bárki megtekintheti, aki a pénztárban rendezvény, vagy kísérő jegyet vásárol, amely úszásra nem, csak a lelátón való tartózkodásra jogosít fel. A válogatott keret névsora: Kasó Orsolya, Szücs Gabriella, Poszkoli Rita, Menczinger Kata, Keszthelyi Rita (DF Elco), Jankovics Eszter, Takács Orsolya, Kövér-Kis Réka(Szentes), Jancsó Patrícia, Csabai Dóra, Illés Anna Krisztina (BVSC), Gangl Edina, Kisteleki Hanna, Pardi Petra (UVSE), Czigány Dóra (Eger), Gyöngyössy Anikó (ASI), Kisteleki Dóra (Nervi), Pelle Anikó (Ortigia), Drávucz Rita (Fiorentina), Tomaskovics Eszter (Olympiakosz), Tóth Ildikó (Iraklion).

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!