Sport

2017.05.05. 19:10

Végre itthon játszik a Dunaferr-DUE-Renalpin FC

DUNAÚJVÁROS Hétfőn este az ötödik fordulóval folytatódik a futsal NB I felsőházi rájátszása. A jelenleg a dobogó harmadik fokán tanyázó Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese 19 órakor az Aramis SE gárdáját fogadja a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

A dunaújvárosi együttes két győztes idegenbeli találkozót követően természetesen a győzelem reményében készül az összecsapásra. A szakmai vezetésnek gondot okozhat, hogy a veszprémi összecsapáson kiállított Horváth Norbert még mindig nem játszhat.

A dunaújvárosi együttes menedzsmentje is szeretné a szurkolókat szórakoztatni, így a mérkőzés előtt és a szünetben az egyre jelentősebb szakmai sikereket felvonultató My Way Dance School nevű tánccsoport műsorából láthatnak részleteket. Folytatódik a csapat színeiben a piros-fehérben érkező szurkolók - sorsolást követő - jutalmazása a szünetben. A belépőjegyet vásárlók részére tart még a játéksorozat, amelynek fődíja kétszemélyes görögországi utazás. A napi szelvényeket a mérkőzés után vagy másnap a City kávézóban fölmutatók az italokból és a koktélokból tíz százalékos kedvezményt kapnak.

A szurkolók bíznak Hosszú Ádám (20) gólerős játékában

A forduló másik két találkozója a következő: FC Veszprém - Swietelsky-Haladás VSE, Rába ETO - MVFC-Berettyóújfalu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!