Sport

2017.05.01. 14:55

Futsal: Az újvárosiak jobban akarták a sikert

Szombathely - A futsal első osztály felsőházi rájátszásának negyedik fordulójában idegenben nyert egy góllal a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Swietelsky-HVSE - Dunaferr-DUE-Renalpin 3-4 (1-2)

Aréna Savaria, 200 néző. V.: Baghy, Juhász (Tolnay).

Swietelsky-HVSE: Sásdi - Horváth P., Gyurcsányi, Németh E., Vidák. Csere: Gyimesi, Papp K., Bencsik, Hegyesi, Hagymási, Öreglaki, Sipos, Halmos, Németh P. Vezetőedző: Turzó József.

Dunaferr-DUE-Renalpin: Revelend - Klacsák, Fridrich, Fekete R., Hosszú Á. Csere: Rigó, Németh P., Schrancz B., Gorjánácz, Velez, Csányi D., Józsa. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Fekete Róbert (11) főszereplője volt a sikernek Fotó: Zsedrovits Enikő

Góllövő: Németh P. (6., 23. és 32. p.), illetve Fekete R. (9.,10. és 30. p.), Klacsák (38. p.).

Turzó József: - Nagyon el vagyok keseredve. Hiába játszottunk jobban, mint ellenfelünk, hiába nőttünk taktikailag riválisunk fölé, mégis kikaptunk. Magunkat vertünk meg, mert olyan egyéni hibákat követtünk el, amit ilyen szinten mindenképpen büntetni szoktak.

Fehér Zsolt: - Nehezen indult a mérkőzés a számunkra, hiszen két meghatározó játékosunk hiányzott. Jó iramú változatos találkozó volt, ahol megérdemelten nyertünk. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a hazaiaknak megvoltak a lehetőségeik, hogy egyenlítsenek, vagy akár a győzelmet is megszerezzék. A játékosaim sokkal jobban akarták a sikert, és a döntő pillanatokban jobban koncentráltak a hazaiaknál. Rendkívül fontos három bajnoki ponttal távoztunk Szombathelyről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!