Sport

2015.10.16. 13:39

A baracsiak folytathatják - Igen nehéz feladat előtt áll a Mezőfalva együttesének a támadósora

Dunaújváros - A hétvégén a késő őszi időjárási körülmények között már a tizenegyedik fordulót rendezik a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban vasárnap újabb nehéz feladat vár a Mezőfalva együttesére. Azt a Sárszentmiklóst fogadják, akik az őszi szezon eddigi tíz összecsapásán csupán három gólt kaptak. Ez a stabil védekezés nem megy a támadójáték rovására, hiszen harmincötször találtak az ellenfelek hálójába. A mezőfalviaknál az előző két körben idegenben szenvedtek szoros vereségeket, tehát szükségük lenne legalább egy pontra. Masinka László vezetőedző dolgát több játékos sérülés is nehezítette, de elképzelhető, hogy néhányan felépülnek a maródiak közül. A szomszédvárak találkozóján mindenesetre komoly küzdelemre számíthat a várhatóan szépszámú közönség.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában ma rendezik a Szabadegyháza Adony találkozót. Az adonyiak rendkívül gyenge formában vannak az utóbbi időben, így egy esetleges pontszerzés is nagy bravúrnak számítana tőlük. Vasárnap a rácalmásiak a Besnyő együttesét fogadják. A házigazdák az előző fordulóban kilenc góllal kaptak ki az Aba-Sárvíz otthonában, így eléggé megtépázott önbizalommal várhatják a bajnoki tabella ötödik helyén álló újoncot. A középmezőnyhöz tartozó Nagykarácsonynak szinte kötelező a sereghajtó kulcsiak legyőzése, akiknek a kapott gól átlaga majdnem nyolc. Az eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó baracsiak Soponyán folytathatják remek sorozatukat.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma a Kisapostag gárdája a Perkátát fogadja. A tabella utolsó két helyét elfoglaló csapatok egyaránt mínusz két ponttal állnak. A vendégek az előző fordulóban nem utaztak el Nagyvenyimre, ami három büntető pontot eredményezett. A körzetünkhöz tartozó együttesek vasárnap a következő párosításban lépnek pályára: Alap Mezőfalva II, Mezőszilas Nagyvenyim.

Mindkét napon 14.30 óra a mérkőzések kezdési időpontja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!