Sport

2014.06.11. 16:25

Családokat is várnak a lőtéri programon

Dunaújváros - Gazda Gábor, a Dunaújvárosi Lövész Sportegyesület szakosztályvezetője garantálja a jó hangulatot szombaton 8 órától 18 óráig a dunaújvárosi lőtéren.

- Ez lesz már a tizedik nyílt napunk, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődőket. Két újdonsággal is szolgálhatunk a közönségnek. Elkészült a szituációs pályánk, ahol lesz bemutató lövészet, és most szombaton külön figyelemmel fordulunk a családok felé - tájékoztatott bennünket a szakosztályvezető.

A programokat is megtudtuk. Egész nap lehet íjászkodni, lőni pisztollyal, puskával. A gyerekek díjazott rajzpályázaton vehetnek részt, de célba dobhatnak és vízipisztollyal fröcskölhetnek. Lesz airsoft (műanyaggolyós) lövészet, s a felnőttek minden kaliberű, sörétes és más pisztollyal, puskával lőhetnek természetesen lövészetvezető társaságában. A komolyabb lőszerért minimális összeget kell majd befizetni, s a pénzt a mentősök kapják meg egy klíma megvásárlására. Tehát jótékonykodni is lehet. Rendőrautó, mentő és tűzoltóautó is megjelenik majd a lőtéren a gyerekek örömére. Bűnöző elfogását is eljátsszák majd, ami szintén érdekes epizód lesz. És a továbbtanulást is segítheti a helyszínen a rendvédelmi iskola tájékoztatója. A komfort érzethez pedig a büfé is hozzájárul. Az egyesület természetesen felhasználja az alkalmat arra, hogy toborozzon tagokat ezen a napon. Gazda Gábor szerint több régi tagjuk is nyílt napon ismerkedett meg a lövészettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!