Sport

2014.04.21. 15:10

A gyros legyőzte a fiúkat

Budapest - Szombaton és vasárnap folytatódott az úszók Budapest Bajnoksága, amelyen a Dunaferr-DVSI versenyzői is érdekeltek voltak.

Gallai Péter

Balog Gábor és Takács Krisztián révén csütörtökön és pénteken egy-egy aranyérmet már szerzett a dunaújvárosi küldöttség, és erre a két olimpikon révén vasárnap is nagy esély volt, miután a szombati elő- és középfutamok után Takács 100 gyorson , Balog 100 háton bekerült a másnapi finélékba. Azonban ezen már egyikőjüksem tudott résztvenni, mint Kovács József, a fiúk trénere elmondta: szombat este a városban gyrost evett két versenyzője, amitől később rosszul lettek, így esélytelen volt indulásuk, visszaléptek a döntőktől. Így egyedül Simon Dávid képviselte a Dunaferr a zárónapon, aki végül 100 háton hetedik helyen végzett.

- Igaz, két biztos éremről, Krisztián esetében győzelemről a fiúk betegsége miatt lemaradtunk, de ennek most nagy jelentősége nincs számukra, a viadal az ifi olimpiára készülők fő versenye volt - tette hozzá Kovács József.

 

Címkék#úszás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!